با همکاری مشترک انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آب آشامیدنی شهرهای ماشا و میزان-آما در جنوب اتیوپی

نیگوسی فیکر

دوره 7، شماره 1 ، فروردین 1399، ، صفحه 30-40

https://doi.org/10.30473/ijac.2020.49311.1158

چکیده
  خواص فیزیکوشیمیایی آب آَشامیدنی شهرهای ماشا و میزان-آما در جنوب اتیوپی برای بررسی کیفیت آب تعیین گردید. حجم مشخصی از نمونه های آب شیر با روش استاندارد هضم میکرو ویو K3030 توسط 5 میلی لیتر اسید نیتریک غلیظ به مدت 20 دقیقه در دمای متغیر (170-160) صورت گرفت. بعد از هضم به روش هضم اسیدی میکرو ویو، تعدادی از فلزات از جمله منگنز، کلسیم، مس، منیزیم، ...  بیشتر